maanantai 25. elokuuta 2014

Pasin valtakunta

Kun muutimme tähän taloon, ensimmäiset seinäpinnat uusittiin tässä huoneessa. Yksi seinistä maalattiin vihreäksi ja siihen mummo taiteili eläinsafarin varjokuvan. Huoneen omisti silloin Kielo ja huone sisustettiin pinkin ja vihreän sävyillä. Kielo kasvoi ja perhekin kasvoi pienellä pojankoltiaisella. Kielo sai uuden kokopinkin huoneen ja Pasi muutti Kielon vanhaan kamariin. Pinkit jutut vaihdettiin turkooseihin ja vihreisiin, seinät olivat valmiiksi pojanmaailmaan passaavat.

Vaikka Pasi on äidin tekemiä vaatteita saanut paljon siskoaan vähemmän, on omin kätösin tehtyjä juttuja ilmestynyt Pasinkin valtakuntaan. Viirinauhan ompelin huoneeseen ensimmäiseksi ja Pasin kummitäti ompeli pari vuotta takaperin joululahjaksi upean tilkkupeiton. Jos tarkasti katsoo voi myös nähdä huoneen seinällä safari-teemaan liittyvän taulun, mikä oli siskon ensimmäisiä teoksia kuvataidekoulussa. 

Viiriin, kummitädin tekemään tilkkupeittoon ja melkein kaikkeen muuhunkin touhaamiseen olen inspiraationi saanut Annukan aurinkoisista. Annukan kätköistä noita viirinauhakankaitakin taisin aikoinani haalia! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti